Sunday, May 9, 2010

“SELAMAT HARI IBU”…

Hari ni Qis yg nk buat ucapan yer….

Qis nk Ucapkan Selamat Hari Ibu buat semua Aunties yg sudah bergelar ibu,mak,mummy,ummi & mama & Especially buat mummy Qis…”Qis Sgt menyayangi mummy…& moga mummy jugak sentiasa menyayangi Qis.. & Tak lupa gak buat nenek Qis yg berada di kg.."SELAMAT HARI IBU..SEMOGA NENEK SENTIASA SIHAT & DIPANJANGKAN UMUR..QIS SGT RINDU KAT NENEK..”

10 02




12 comments :

LYaFRINA said...

sweet,...

selamat hari ibu..
smoga kt mjadi ibu y tbaik buat ank kita..
amin..

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

selamat hari ibu lily..:-)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

TO LYA & ROSE >> SELAMAT HARI IBU GAK TO BOTH OF U..SEMOGA KITA AKAN MENJADI IBU YG TERBAIK BUAT ANAK2 KITA..AMIN!!

Ena said...

Sealamt Hari Ibu Lily..
sweet betul gambo lily ngan qis tu.. :)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Ena >> 'selamat hari ibu gak buat ena' :)

nza said...

selamat hr ibu utk lily...semoga kita menjadi ibu yg baik utk anak2....insyallah...

Naz-Segalanya disini said...

Rikazz pun nak wish selamat hari ibu buat aunty lily

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Nza & Naz >> Selamat hari ibu gak..semoga kita mampu buat yg terbaik utk anak2 kita.. AMIN!!

mamalieyna said...

so sweet...selamat hari ibu buat mommy qis yg sama kiut cam qis! hehe..

*gaya qis tido cam ayep jer, lidah terkuar2..hehe..comei! :p

Intan said...

Happy Mother's Day to u dear!

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Mamalieyna & Intan >> "Happy Mother's Day to both of u"... :)

chugie said...

Selamat hari ibu Lily..

lambat skit wish kat awk.. line tenet x mengizinkan :p