Thursday, May 6, 2010

'Port' Baru Untuk Lepak..

Tak taulah dari mana dia dpt idea nk main dlm bakul menan nyer nih…

Alih2 lily tgk dia dah ada kat dlm tu…

2 Klu dia dh main nih..mmg selerak lah umah di kerja kan nyer..

1 Mata dh kuyu..ngantuk lah tu tp x nk tido..Qis kepanasan tu yg x berbaju tu…kuat berpeluh ni budak..apa lg klu mlm..abis lencun ngan peluh..

DSC04443 ishhh..anak dara nih nguap kemain lg…dh ngantuk tp nk main jugak..

DSC04460

DSC04459

Tulung…tulung…kan dh x leh kuar..cam ne blh masuk..tp kuar x blh?? Mummy x nk tlg…Tlg gelak kan lg adalah..hehehe… :D





12 comments :

Nad a.k.a MamaZakwan said...

hehe..sgt comel.. :)
masuk tau, nak kuar dh tak reti, hikhik.. ;p

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

ala tomeinyer...mula2 letak menan dalam bakul...last2 qis pun dok dalam bakul ek....

♥etiey erywan♥ said...

comel2...cute... hikhik nanti terlekat bontut tueeeeee

nza said...

comel jerrr kqis kt dlm tu......

mamalieyna said...

hikhikhik..comella sangat! ^_^

diorang mmg suka port2 camtu kan, lg sempit lg suka..yg pelik nya, time masuk pandai, time nk kuar, tak reti lak..hahaha..menghiburkan hati betul!

chugie said...

ahahahah.. memang port baikkkkkkkkk punye lily..

pas ni belikan yg besar lg ye

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

eheheheh..
cantik port.

takpe lily..janji dia enjoy ngan ape dia buat

layannnzz

MrS. F!zA@Mama Darwisy said...

pandai pilih port..gini pulak fiil bila dh pandai jalan kan..darwsiy tu tak tahu la pulak cane nanti.hehe

Asya said...

WAAA.... comel jer.. qis kecik molek.. jd nmpak comel j duk dlm bakul tu.. sgt2 kiut..

Asya said...

asya---mean LYAFRINA...
sign in blog cntest...

lily azliyana @ mama zara said...

alala..pndainye Qis carik port main yek..hehehe

Ena said...

alahai..

sangat cute qos dok lam tu.. hehe

gambo yg tengah nanges tu pun cute gakkk.. suke tgk muke qis camtu.. hehe