Sunday, May 16, 2010

Imanina Cute Give Away


Salam..

Hari ni nk join Give Away Yg juga TAG yg datangnyer dari Mamalieyna..Give Away ini di anjurkan oleh Emacupcakes..

Syarat-syarat seperti berikut...

1. Korang kena menjadi follower blog ni emma86 (emacupcakes.blogspot.com) -done

2. Tag 5 orang kawan-kawan anda supaya follow my blog..
1. LilyAzliyana
2. Ena
3. Chugie
4. Uda
5. Zaidah

3.Senaraikan blog emacupcakes.blogspot.com ke senarai Blog list anda - done

4.Yang paling penting letakkan Pic korang sefamily..(Blogger family)..bagi yang belum kawen tu, family korang adalah ibu bapa n sibling korang.



5. Anda letak link en3 yang telah anda buat pada post comment en3 contest..

Untuk maklumat lanjut mengenai contest ini..sila klik di SINI..

Tarikh Tutup Penyertaan adalah pada 20.05.2010..


8 comments :

LYaFRINA said...

pic..sgt2 comel..
gud luck..

Ena said...

cunte nye ocuture tu lily.. ena sgt suke..:)

gd luck!

Zaidah said...

alamak...zai kena taglah...hehehe...join mesti join...

mamalieyna said...

good luck..tQ sudi sahut cabaran..hehe..

sweet pis ni! ^_^

Fieza79 said...

nice pic..gud luck lily..
sm2 sahut cabaran yerk??

nza said...

gud luck....happy family...

Uda said...

good luck lily..

gambar family... alahai .. cam susah jer nak dpt.. berterabur..

chugie said...

owh.. harus join ni.. nnti kite buat k!