Thursday, May 20, 2010

Contest Senyuman Paling Menawan




Contest yg juga TAG datangnyer dari Leily|Ummi Alya Husna

Penganjur :missChentaZetty

Tarikh Tutup penyertaan : 20.05.2010

Keterangan Lanjut sila klik di SINI..




Nama : Lily

Napa saya suke senyum ??

Senyuman itu kan satu sedekah..lg pon dgn sentiasa mempamerkan senyuman akan membuatkan kita awet muda.. :)

Saya pon nk melihat lihat senyuman anda yg menawan :-

Mamalieyna
Ena
Zaidah
Lya

Sila buat hari ni juga yer..koz hari ini adalah hari terakhir..sorry..lily pon baru teringat nih..hehe.. :)



10 comments :

mamalieyna said...

Uda dh tag eina,nnti eina jwb sekali la ye.. mmg ingt nk buat..huhu..kena cpt2 ni..

pepun good luck lily..senyumanmu mmg menawan ^_^!

Mommy Pinky said...

Baru masuk juga semalam..hehe
Mommy Pinky follow sini..gudluck ;)
Jemput ke blog sekali tau..

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Mamalieyna >> Thx Eina...Good luck gak buat Eina.. :)

Mommy Pinky >> salam kenal..

Thx ya sudi polo..

Good luck gak buat awak.. :)

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

good luck k...semoga berjaya

Zaidah said...

good luck lily...alamat kena tag..tak tahu sempat ker tidak...sebab hari nie dah closing...huhuhu

Fieza79 said...

fieza pon tak jwb lg tag ni...dok peram
ari ni last ye lily??

senyuman yg menawan tu lily...gud luck

lily azliyana @ mama zara said...

ecececeh...sweetnye mummyQis nye senyuman..good luck ye..=)

nway, Qis pe citer. ok ke die..mcm tak tau lagi jek update lepas antar die ke pakar aritu. ke Lily dh tulis tp kite tertinggal nk baca..huu

LYaFRINA said...

gud luck lily...

lya dah join ni.. btw.. tq yer...

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Anje >> Thx Ya..


Zai >> Cepat2 buat Zai..kang x sempat plak..smlm lily baru teringat yg lily ni masih 'berhutang'..tu yg cepat2 buat tu..


Fieza >> Join jgn x join...Sama2 memeriahkan arena kontest..hehe

Thx yer..


LilyAzliyana >> Thx ya lily..

Oh ya..lily x buat lg ttg update Qis jumpa pakar tempohari..ok..nnt lily update..koz ntahlah napa lately ni.. masalah 'M' slalu dtg..stiapkali nk update stiapkali tu gak lah "M" tu dtg..huhu..update ni pon contest jer.. :)

chugie said...

senyuman yang very2 relax lah..