Friday, April 23, 2010

Ello…Ello…

Gaya Qis yg pantang nampak h.set..

DSC03913 Kekadang brg mainan dia pon di buatnyer h.set..

DSC03914

Dgn sape lah dia bersembang tue yer…

DSC03931

DSC04296

Lily godek2 pic ni smlm ada plak gmbr ngan h.set yg selamat di balingnyer tu..

DSC03921

QIS01

Yg x tahan tu..klu nampak ada 2 h.set..dua2 lah tu di letaknyer di tingernyer..Happy nyer dia …apalah yg di gelaknyer tu..

Nk kena beli kan juga lah dia h.set mainan tue…Dh ada mainan lain..h.set gak lah yg di suka nyer..H.set ni pon dh jadi h.set menan nyer..suka2 hati jer p campak tu..last2 plak dia p campak ke bwh..mmg x leh di selamatkan suda..

N3 ni mcm berulang je kan..jgn boringlah yer.. :)

9 comments :

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

wah bukan main la possing dgn hansetnyer ek...tomei jer...tepon sape tu qis...bisnes masyuk ek...

LiLy @ MumMyQiStInA said...

MamaAqish >> Hehehe..Yer aunty bisness masyukkk kblkgn ni..tu yg bz memanjang ni.. :)

QuEeN Of 2 Heroes said...

darwish nak pinjam tepon qis satu bole...hehe :p

mamalieyna said...

Lily,
belikan je HP menan kt pasar mlm tu..
kalo dibalingnya pun tak rugi
hehe..
comel la aksi bebudak ni..
mencuit hati sumenye! :)

Ena said...

hik hik hik..

comei la qis ngan aksi henset nyer tu..
cam irfan gak tu gayenyer.. seme menan wat jh henset.. heheh

mamaaerish : said...

hik3... x pyh kot... sbb aerish pn gitu... biler bli yg menan... dier x mo... tau plk tuh dier... hp tuh palsu.... ;p

chugie said...

huhu.. die suke main HP ni.. x leh nak bg yg menan punye, kene bg yg ori tau!

Zaidah said...

sebab yang mainan tak best...tak ade suara..just lagu aje...bebudak sekarang nie pandai tau mamaerish..

lily azliyana @ mama zara said...

takpe entry ulang2 banyak kali pon asalkan dpt tgk muka Qis yg comei tomei..hehehe