Friday, April 30, 2010

Contest seiras wajah musim kedua

Hari ni nak join Contest seiras wajah yg dianjurkan oleh UmmiAbbiQis…Hope penyertaan last minit Lily ini masih blh diterima…hehehe..

Ok..Gambar yg dipertaruhkan …

DSC03844

Nama Anak : Nur Qistina Olivia Zimmy

Nama Panggilan : Qis

Tarikh Lahir : 08.01.2009

Nama Ibu : Wan Rosmi Yahwati .Osman

Persamaa antara Ibu & Anak..

-Sebenarnyer Lily pon x tau Qis ni ikut muke sape..koz sesetgh org kata..Qis ikut muke ayah dia..& ada jugak sesetgh yg kata muka Qis ni ikut muka Lily…Tp apa yg pastinyer Persamaan yang paling ketara antara Muka Lily Ngan Qis adalah Bahagian mata…Tgk je lah kat gmbr di atas tu..mata ktorg mmg sgt menyerlah kan..hehehe..

Utk maklumat Lanjut mengenai kontest ini sila klik di SINI..

12 comments :

Ena said...

Betul betul betul!!

terserlah betul tang mate tu..

Gd Luck yeh!.. :)

chugie said...

yep.. mata same lah..

good luck tau!

mamalieyna said...

yap! tang mata tu, mmg sejibik! hikhik..good luck qis dn lily!^_^

lily azliyana @ mama zara said...

kite pon masuk contest ni last minit..harap2 tak kena rejectlah kan..=p

nway, mata lily n Qis mmg serupa..bulat n cantekssss..hehe

maya amir said...

ya betul... mata yg bulat itu persamaannya:)

Zaidah said...

tang mata tu memang betul...sejibik mcm lily...hehehe...comel

LYaFRINA said...

waa... gud luck lily.. act, muka qis sama dgn mama & papa dia.. semuanya ada iras.. tp tang mata mmg qis copy n paste mata lily.. mcm anak patung..comelll

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

gud luck...
hihihi.. anak mak.. =D

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

alor..cute..mmg seiras
gud luck...:-)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

To All Thx yer!! :D

nieda said...

emak dgn anak sama comel..gud luck k

wina said...

memang seiras!

gud luck to the both of u!