Monday, April 26, 2010

Asyiknyer Dia..

Asyik sungguh Qis ni nonton Tv…Klu dh tgh asyik nonton tu mmg x leh di ganggu..pandai marah ooo…Rancangan kegemaran nyer..Iklan & Azan..Klu dh iklan & azan..biar dia tgh asyik main Blh tu dia tinggalkan main nyer..& menumpukan sepenuh perhatian ke kaca TV…Tgklah aksi dia yg tgh asyik ni..


DSC03924 Sampai ternganga2 mulut…

qistinaAsyik sungguh..sampai mata pon dh kuyu.. hehehe..

DSC03927 Tgk..Qis dh memberi amaran…Marah ngan mamarazzi ni yg selalu kejar2 amik gambar dia…

DSC04281Satu tabiat Qis ni…dia suke benar nonton dekat2 cam ni..X elok tu shayang..Lily larang x dgr..klu ayah dia tegur..sekali je tu..dh p jauh2.. dh berselerak lemari tu di kerjakan nyer..

Time ni…yg klakarnyer tu kan..tgh Lily asyik amik gambar dia ni..Lily terkejut..Tgh2 asyik nonton tu..Tetiba jer Qis p ke tepi lemari tu..nk tau Qis buat apa…

V

V

V

V

V

V

DSC04278

DSC04279

Pic Bbrp hari yg lepas..Dia tgh meneran tu nk poo-poo..Lily tergelak tgk Qis ni..blh plak..tgh asyik nonton tu dia nk poo-poo..hehehe..Tp mmg sian tgk dia cam ni..Time ni Lily x bg lg dia minum ubat…selepas 2 kali bg minum dia ubat baru dia leh membuang spt biasa..Mmg tu jer cara nk bg senang dia poo-poo..kena minum ubat..Jumpa pakar pon diorg just bg ubat Lactul..




14 comments :

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

sama la ngan rafiq
if tgk iklan n azan jgn dikacau

suara mengaum if marah kacau dia..ahahah

rafiq pon suke tgk tv dkat2..haihh..kene beli rak tinggi ni..baru dia takleh duk dekat2

ermmm...sian qis
ingatkan dah leh buang cambiasa..aduhai...

mamaaerish : said...

ha ha ha...
aksi menonggeng tuh yg mahal... aduyai... qis... qis... ;p

mamalieyna said...

alolo...syoknya layan tengok tv eh qis..melopong smbl mata kuyu..hikhik..mcm2 budak2 ni.. ^_^!

siap bg amaran tak tahan tu, ekeke..

sian qis ye, tak sudah2 sembelitnye tu.. sian..tp kalo eina kt tmpt lily time tu pun mesti gelak gk, tetiba leh menonggeng! :p

Siti said...

hahaha...batrisyia pun suak tgk tv dekat2..selalu gak marah dia...

waa..ada port yer tempat meneran..klakar la Qis ni.

LYaFRINA said...

hehheeh..smpai tnganga mulut.. kusyuk sgt tgk tv..

** tp sian plak kat qis kan.. nk mbuang pon seksa.. skrang asya pon mcm dah ok mbuang.. lily bg qis minum air byk2.. biar bselang dgn susu..

Ena said...

Leh geng ngan irfan lah nie ye qis.. mesti nak dok fekat2.. sampai tenganga jek mulut.. comei..

alahai ciannyer.. lom settle lg upenyer masalah po poo to ye qis..kesiannye..

MrS. F!zA@Mama Darwisy said...

alahai cian tgk qis.. seksa di buatnya mata ibu yg nengok kan.. ni kan yg menanggung.

.M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

hahaha..apsal smpi menonggeng Qis..
kelakar lah Qis ni..

chugie said...

heheh.. kelakar lah qis ni.. nak poo kene kat tpt tersorok ek? :P

same lah ngn fatin, suke sangat tgok tv dekat2 tau..

maya amir said...

heheh..lawaklaa qis ni.. tgh syok2 tgk tv, bleh lak nak poo poo.. pastu pandai carik spot..hehehe

Zaidah said...

baguslah qis...carik port baik nyer...ciannyer dia still sembelit lagi...

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Rose >> Maybe budak2 kan..mmg suke rancangan cam tu..& suka nonton TV dekat..supaya paparan lebih jelas kut..hehehe..


EB >> Ahak..Lily pon tergelak gak tgk Qis cam tu..tp kesian gak.. :)

Mamalieyna >> Tulah..asyik sungguh dia nntn..yg x tahan tu siap beri amaran lily kaco dia..hehehe..


Siti >> Qis mmg klu nk membuang mesti carik port yg sesuai.. :)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Lya >> A'ah..kusyuk sgt..
Mmg seksa sgt tgk dia cam tuh..ermm..ntah pa silapnyer dia leh jd cam tu..


Ena >> Owh ye ker..mmg leh geng ler..budak2 mmg suke kut nntn dekat2 cam tuh.. :)


Fiza >> Kita tgk pon seksa..apa lg yg menanggung nyer..sampai nangis2..

MamaDanish >> Tu lah klakar jugak & sedih gak tgk dia cam tuh.. :)

Chugie >> A'ah..dia suke poo poo tmpt yg cam tuh..hehehe..

Maya Amir >> Lily pon terkejut..tgh syok nntn tu..leh plak dia nk poo poo.. :)

Zai >> A'ah..still sembelit..errmm..x tau bila blh spt sedia kala.. :((

ummiaisyah said...

Salam,
Cutenya..nak poo..poo ade teknik tersendiri