Wednesday, March 17, 2010

Mari membaca Bersama Qis..

Ini citer 2 minggu lepas…Time ni ktorg tgh mencari buku photoshop CS4 kat Popular CT Square…

Tgh ktorg membelek2 buku tue..alih2 tgk budak ni siap posing baik punya membelek2 gak buku…nasiblah tak koyak di kerjakan nya..tgk buku yg di beleknya tu kemain lg..Jgn di belek2 aje ye sayang..


qis01



UPDATE!!!

Gambar Beruk Baca Paper dh buang..kang ada yg terkejut..ekekeke!!! Semak plak nak letak kat sini... :D


Psssstt...Lily baru tau cam ner cara nk letak iklan nuff between content..selama ni tercari-cari cam ner cara nk letak..kesiankan..Terima kasih kat ummi Alya Husnah sudi wat tutorial nih..





17 comments :

Mama_Aqish said...

wah rajinnyer qis membca...pautu di pupuk nilai2 murni cam ni dari tecik2 kan...

Ena said...

wahhh.. pandainyer qis.. sangat comel dengan tudungnyer to, klu ader close up qis nyer face bertudung tu mesti lagi ayu kan!.. hik3x..

a'a en nyet tu pon pandai bae paper kan! cute lahhh!!

mamalieyna said...

alahai cam pandai je qis membaca tu..suka tengok diaaa...dh lak pakai tudung cumel gitu! haish berkenan sungguh..rajin belajar besar sok ni..^_^!

Zaidah said...

bagusnyer...kecik2 dah belajar membaca...betapa pentingnyer membaca nie kan...even monyet tu pun tahu nak membaca...comelnyer tudung qis...

LiLy @ MumMyQiStInA said...

MamaAqish ~ Btul tu..kena pupuk dr kecik..Tp Qis ni kekdng..klu lily buka buku..dia p tutup..bawa main...hehehe.. :)


Ena ~ Sblm ni mmg byk gak pic Qis bertudung..Tp skrg ni sgt susah nk amik pic dia..Qis x suke.. :)

Uda said...

bagus laa.. kalau dr kecik dah tunjuk minat nak baca.. nanti besar rajin nak ke sekolah

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Mamalieyna ~ Baru buku yg di bacanyer tu kemain tebal..Bilanyer tu Qis nk khatam.. :D



Zai ~ A'ah..Penting utk masa depan!! :)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Uda ~ Mudah2an..AMIN!!
Kita buat yg terbaik utk anak kita kan.. :)

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

dah syok2 baca cite ni..terkejut den tgk beruk baca paper..wekkeke

cutenye..
kang cepat2 baca ABC..cepat pandai ye qis cayang..:-)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Rose ~ hahaha..

Insyaallah Aunty!!! :D (Qis ckp)

LYaFRINA said...

tomeynya qis pakai tudung..
kalo asya xleh nk bg pakai.. nk cabut jer manjang...

***amboi.. bakal jd arkitek k ni?? siap baca buku architecrer lg tu..

~~~~>lya pon ada tgk tutorial mamahusna tu.. tp x smpat lg nk buat...

lily..buat TAG ni yer:-
http://fasyafrina.blogspot.com/2010/03/lac-rebranding-contest.html

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Lya ~ Tq Aunty...

Yer Aunty..mudah2 an..AMIN!!!

>> Lily Pon baru buat jugak tu.. :)

OK..nnt lily siap kan..sori lama plak nk siap kan.. :D

Intan said...

Gud gud, qies rajin membaca...mesti lah kena start dr belek-membelek buku dulu mummy nya...haaa pas tu, barulah qies berminat menbaca nya kan sayang :D

P/s: Lilyyyyy, sorry ye...suke lg layout blog yg lama lah :( Nape tukar?

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Intan ~ A'ah...Hubby lily pon x suke gak..dia lebih suke yg ni jugak..So terpaksa tukar balik...hehehe.. :)

Intan said...

Nie barulah suke tengok...he he :D

LiLy @ MumMyQiStInA said...

intan >> Thx :D

unlisted_one said...

Salam kenal Lily,

Comel aje tengok Qis pakai tudung macam tu, awal2 ni dah berminat dgn buku. Bgs tu, nanti senang bila sekolah nanti kan.