Friday, March 26, 2010

Celebrate…

X celebrate mana pon..

Just mkn2 @ Kenny Rogers CT Square Sempena my hubby B’day @21.03.2010…

DSC03794

Mkn kat Kenny Rogers tp mkn bubur Mc D.. :) Tgk Qis yg x sabar nk di suapkan..dh lapo sgt lah tu..

DSC03800

Nampak x Couple kat blakang tue..Tgh wat apa tu?? Ayah Qis ni cam saje jer nk masuk kan gambar couple tu..

001

Ni je lah yg ktorg order…Mmg Sedappp!!!

DSC03801

Dh Kenyang..Alhamdulillah…

DSC03803

Sudu Tu Qis x nk lepaskan..Ktorg amik..dia ngamuk..so bg je lah..

DSC03811

Tgk…Sampai kat umah pon sudu tu masih di tgn.. masuk tido mlm pon sudu tu masih d tgn..x nk di lepas..Qis dh tido baru lily p buang..mcm2 pe’el nya..


>> Muka Qis dh ok..Nasiblah x meninggalkan kesan luka tue..






25 comments :

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

wah bestnyer makan kat KR...ups...mesti qis sukakan sudu tu sampai bawak balik tu...makin tomei qis ni

MrS. F!zA@Mama Darwisy said...

hehe.. qis suka main sudu ye..
biasa tgk bdk2 mmg suka dgn sudu..napa ek..

jeng..jeng..kapel tu watpe tu?ekeke

Siti said...

dah lama siti tak makan KR. selalu ambik set yg quater tu...huhu...terliur la pulak...

mamalieyna said...

waah pagi2 nmpak makanan..yummy2x..^_^

hehe...qis2x..samalah cam dak ayep tu..bila dh pegang sesuatu yg dia berkenan, smpai ke sudah la, harus di tgn, taknak lepas2x..huhu..

hepi belated besday tuk ur hubby! ^_^ same date ngn my jiran kt opis ni 21 march!

NURUL said...
This comment has been removed by the author.
nurulazham said...

mummyQis dok johor ke??
haha..couple tu x agak2..mengalahkan wife yang celebrate besday hubby ni haa..heheee

Adlina Husaini said...

hi there, semalam baru ina makan dgn huby kat KR. utk baby, ina bagi makan mash potato tp tak letak gravy.dulu penah nak bg makan bubur mcd tu tp cik huby tak bagi..dia approve mash potato je..

Adlina Husaini said...

hi there, semalam baru ina makan dgn huby kat KR. utk baby, ina bagi makan mash potato tp tak letak gravy.dulu penah nak bg makan bubur mcd tu tp cik huby tak bagi..dia approve mash potato je..

lily azliyana @ mama zara said...

shedapppnya makan kat kenny rogers. my fevret tuh..hehehe..mummy n daddy makan chicken, Qis makan bubur yek..=)

Ena said...

ena pun suke makan kat KR tu.. sedap kan.. tp hubby x suke sangat.. hu3x.. Mrmm.. qis suke ngan sudu tu yeh!.. same la ngan dak irfan tu.. hehehhe..
x sesuai tol kapel kat belakang tuhhh.. mencemar pandangan je kan!>. haishhhhh..

Jawa a.k.a USERMODE said...

uih... Kenny kat city square? kalo saya balik johor slalu gi makan kat situh sebab org umah saya peminat kenny rogers (kentang dia aje...hu hu hu..senget)

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

ehehhe..cutenya ngan sudu. rafiq pon camtu ..jgnla dicuba amek if dia tengah leka main.nanti dia ngamuk sampai menggeletar tangan..=))

hepi besday to ur husband eh

besnye kennou rogesss..

depa kat belakang tu, suh la kawen cepat2. dah sah lagi syokk..kan lily kan kan kan...ngeee

Uda said...

alaa cedapnya..

suka betul qis main ngan sudu tu.. mcm2 kan dunia imaginasi kanak2 ni..

Zaidah said...

wah...blehlah zai terjah nanti kat situ....qis nie mesti memang penyayang rangnyer...sebabtu dia simpan aje sudu tu sampai balik rumah...

hans said...

menyesal buka waktu malam
lapar
hahaha

LiLy @ MumMyQiStInA said...

MamaAqish >> Qis minat sgt kat sudu tu..sampai x nk lepaskan.. :)


F!za >> Couple tu tgh beroman..Fuhh mmg mesra abis..klu suami isteri x kan begitu kan.. :)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Siti >> Ktorg amik quater meal gak..mmg sedopp kan.. :)

Mamalieyna >> Tu lah..Maybe budak2 mmg cam tu kan..apa yg ada kat tgn lama baru nk lepaskan..dh jd mainan diorg plak.. :)

>> Apapon Thx for u wish.. :)


NurulAzham >> A'ah..Lily duduk kat JB..NUrul plak??
Tu lah Couple tu..mengalahkan ktorg..hikhik.. :)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Adlina >> Ktorg x tau nk order apa kat Qis..so ayah dialah yg cadang belikan bubur McD tue.. :)


LilyAzliyana >> Mmg sedoppp!! Qis masih bawah umur..kena mkn Bubur jer..ekekeke.. :)


Jawa >> A'ah..kentang nyer pon mmg sedap!! Org JB ker??

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Rose >> Tu lah..dh jd mainan..di amik mengamuk..hehehe..

>> A'ah..couple tu kan..uisshh..mmg mesra abis...A'ah..klu kawin lg syokk kan rose..leh wat apa jer.. ekekeke.. :D



Uda >> A'ah..bestkan jd budak2..ada2 je lah yg blh diorg buat.. :)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Zai >> A'ah Zai..leh jer p terjah..
Klu ada tutun JB Kolinh2 lah lily yer..kiter roger2 bersama.. :)



Hans >> Lapar erkk..blh jer di amik tue.. :D

nurulazham said...

nurul dok yong peng, batu pahat... ;)

LIP (^_^) said...

tetiba je rasa nk makan kr pas jenguk blog nih..hihi..

Intan said...

Suka tul ngan sudu tu ye qies :) Kenny Rogers...yummy!

LYaFRINA said...

Bestnyer mkn kenny rogers.. nk ckit...
Qis sma cam asya.. kalo da pgang mde ssh nk lps...

**PART xleh tahan...
couple tu... Btul ke tu????
xkan d tmpat tbuka g2???
islam k???
aikssss.... dah hilang perasaan malu tu..
mcm haiwan jer...
aper nk jd ni???

LYaFRINA said...

Opppssss...
One more:-

"Happy Birthday utk suami lily..."
Yang ke....??????
Semoga trus sukses dlm khidupan d dunia n akhirat..
amin............