Friday, February 12, 2010

Sunyi...

Sunyi jer blog ni dlm minggu nih..

Xder citer nk di kongsikan...

Tp ari nih ku gagahi jugak utk mengupdate...

Tp layan gmbar je lah sbg pengubat rindu...

Adaker yg windu kat Qis nih?? :D

Apa2 pon layan je lah... :)



















15 comments :

iedaLUVsham said...

ye lah, sunyi je tanpa berita, nnt dh de story, citer2 ek :)

mamalieyna said...

ha'a sunyi kan this week pastinya!

auntie windu sama qis..sllu drop by here, takde pun n3 baru..huhu..kicewa auntie..hikhik..!

hepi holiday k!

muaaahhhz..to qis cumel!! ilang rindu tatap wajah2 manis qis tu..^_^

MamaCira said...

blog aku pun sunyi jugak minggu ni
otak kering bah.. ehehehe..
bulan 4 aku balik tawau~! yehaaa..

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Ieda ~ Ok...nnt ada citer aq kongsi... :)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Mamalieyna ~ Thx mamalieyna slalu dtg c nie...slalu2 lah dtg erk...hikhik...

Moga Gmbr Qis nih jd pengubat windu aunty & Arif... e'eh..Arif ada windu gak ker ngan Qis? :D

Hepi Holiday gak...Enjoy2 ur holiday...sambil2 ingat kat Qis... :)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

MamaCira ~ Nk balik Tawau ka? huhuhu...nk ikuuuttttt....Aku rindu jugak bah ngan Tawau...Bln 4 nih dh setahun x balik...uwaaaaaa... winduuuu...xper sabo je dulu...raya nih kompom balik...Tiket dh beli dah...yehaaa!!! :D

Mama_Aqish said...

tak pe tak de citer kongsi gambo pun boleh....

lily azliyana @ mama zara said...

jadi ke pegi singapore cuti cny nih..klu jadi, lepas ni lehla meriahkan semula blog ngan gmbar2 singapore k..happy holiday!!..=D

lily azliyana @ mama zara said...

opss...lupe nak tegur..dh bertukar cat rumah lagi nmpaknye nih...rajin lily 'mengecat'..hehehe

Uda said...

tak per.. kita layan gambar qis pun kira ok..apa2 pun selamat bercuti

LiLy @ MumMyQiStInA said...

MamaAqish ~ tu lah letak pic c cinonet ku jer sbg pengubat kerinduan..hehehe.. :D

LiLy @ MumMyQiStInA said...

LilyAzliana ~ Insyaallah...hope x der halangan...mmg teringin nk bawa Qis nih...nk naik flyers & pulau sentosa...mudah2an dpt p...

A'ah..ada masa free tukar2 je lah cat 'umah' nih... :)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Uda ~ Selamat Bercuti2an gak...dh kat Temerloh erk..bestnyer...Enjoy ur holiday!!!

Rash said...

wah kecik2 dh pandai posing yer anak awk ^^

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

yela..semua org coti
blog pon coti
wehehehhe