Friday, February 5, 2010

Hadiah dh sampai...

Hadiah ni adalah tempat ke-3 yg Qis menang dlm contest anjuran mummy Ariq Danish "Nangis Contest"...Nak tgk n3 contest tu klik kat sini...

Sebenarnyer Hadiah ni sepatutnya sampai kat umah hari selasa baru2 nih...Lily tunggu punya tunggu x ada gak sampai...koz lily cek kat tracking no...barang tu dh sampai kat PPL JB...sampai ke ptg x der sampai pon kat umah..so ptg tu cek lg kat tracking No...alih2 tgk plak...aik...report kat c tu menyatakan..."brg dh antar tp org x der kat umah" cam tu lah lebih kurang...aik..pelik plak...Bila masa plak pak posmen dtg...Lily x dgr org ketuk pagar pon..Lily dok terperuk jer seharian kat umah...x p mana2 pon...so ptg tu Hubby balik cek mailbox ada surat utk p amik barang kat PPL..*sigh*..So...Pg td Hubby senang baru dpt p amik brg ni..

Ini lah hadiah nyer...Ada gak lah yg Qis tersangkut dlm byk2 contest yg Qis join..Alhamdulillah..sebelum ni ada gaklah Qis dpt saguhati tersenarai dlm Top 20 Online Contest Senyuman ceria si comel anjuran Smileykidz..Discount 10%Voucher...Tp x tau bila nk guna tuh... :D

Jewelry Cleaner

Thx Mummy Ariq Danish!!



8 comments :

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

pencuci brg kemas ye?

heheh..ntah2 pak posmen dtg timelily mandi ka, ngah tido ka..:-D

takpelah, janji dah sampai..:-)

mamalieyna said...

weeii syoknye join contest m0nang! arif sokmo join tak pnh menang, so skrg mamanya malas nak j0inkan diri..huhu..:P..

tahniah eh! b0leh la join manyak2 lagi contest pasni, mana tau ada rejeki lagi ^_^!

lily azliyana @ mama zara said...

ohh..Qis menang contest tu rupenyer ek..congrats Qis..smoga bertmbah2 rezki lepas ni..=D

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Rose ~ A'ah...pencuci brg kemas...Byk nih brg kemas nk cuci nih... :D

Ntah ler lily p mana jer time tue...lily x pernah tido siang tau...Errmmm...maybe time lily mandi kot... Tp x pe lah dh sampai gak... :D

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Mamalieyna ~ Tq...Ye ada gak lah Qis tersangkut..X leh berputus asa... :D
Join je lah Arif!!! Mana tau ada luck... :)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

LilyAzliana ~ A'ah...Qis menang tmpt ke-3..maklumlah Qis nih klu nangis bg jer kat dia...ingus sampai meleleh jer tu klu nangis...susah nk pujuk..last2 diam sendiri gak... :D

Asya said...

haa... WAJIB menayangka anak kesayangan kita...
hehehehehe

Mama_Aqish said...

wah bestnyer dapat hadiah