Monday, January 18, 2010

Bila Qis Dh Pandai Memilih…

DSC03034

Daddy..i want this 1!!!

DSC03036

DSC03037

DSC03038

Qis dh pandai memilih....uissshh..kecik2...leh tahan selera...huhuhu...

errrmmm...actually..time ni tgh tunggu gelang Qis di sambung…yang ntah keberapa kali dh putos..uishhh..ganas betul anak dara ni..Apa tak nyer slalu tersangkut kat kain buaian…



12 comments :

mamalieyna said...

wah3x..kiutnye qis yg tersengeh lepas je buat pilihan mana berkenan..ihiks...^_^

tu ler anak dara besar2 gini, mmg ler ganaz lagi..harus selalu putus dan kena pateri selalu eh! pepun babygirl wajib pakai hiasan diri camni, baru berseri2..hehe..

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

oooo kocik2 dah pandai ye..hepp bese nih..dak kecik takleh pakai tu..menan leh la..ok??

ngehngeh

mamaaerish : said...

amboi... bijaknyer dier.... mmg qis bertudung ke nih.... cumilnyer.... :)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

mamalieyna ~ Itu cenyuman nk memujuk supaya dibelikan...hikhik..

Anak dara nie x sampai sebulan pakai putos..sambung lg putos..errmm..klu di kira duit sambungan tu dh blh utk beli cincin lily...haha..koz kat sini sambung emas pon mahal..






Rose ~ Qis nih klu di bg menan masuk mulot...hehe...skrg ni pon menan dia blh dikira ngan jari(mummy yg kedekut...ngehngeh)...Qis x suka ngan menan..apa lg bear..klu nampak bear bermata beso...lg lah Qis takut..(mata sendiri beso...hehhee)...


Mamaerish ~ Qis ni kekadang bertudung..pakai baju cekci pon bertudung..koz ayah dia lah yg nk Qis bertudung...Lily ikutkan je lah..kasi biasa Qis...

TQ Aunty.. ;)

lily azliyana @ mama zara said...

amboi..bukan main lagi Qis yek..kecik2 dh high taste dh die..abehla klu every yr nanti Qis mintak hadiah gelang emas kat mummy..hihi..

tulaa..qis ni gud girlla..nak die pakai tudung buat jalan2 kan..sejuk mata n hati tengok die..=))

LiLy @ MumMyQiStInA said...

LilyAzliyana ~ Mmg High taste ini budak..selera kemain...hikhik..

Tpkan...psssttt...Semua emas Qis ni Bukan lily yg beli (mmg btul kedekut punya mummy...hikhik)..Tu pon semua pemberian dr Aunty & nenek die...hehehe..

yer...Qis ni klu di pkai kan tudung dia x nk bukak plak...tp klu di pkaikan topi errrmmm...x lama melekat kat kepala dh di buka nyer.. :)

Mama_Aqish said...

wah...tecik2 dah pandai pilih barang kemas ni...baguh2...jom buat pop up window untuk komen tutorial ada kat blog saya...

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Mama_Aqish ~ ok mama_Aqish nnt lily p jenguk yer... :)

Naz-Segalanya disini said...

wah..ni ler anak pempuan ye..pilih emas je ye

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Naz ~ Yer Naz..kecik2 dh pandai...Nasib lah Rikazz lelaki yer... ahaks... ;)...
klu x pening gak mama nyer...hehehe...

CatlinaFly said...

e-ein ade gelang kaki tapi dia ni jenis allergy , so bila datang gatal, ditenyeh2 nya kaki dia, kang takut calar pulak, last2 bukak terus simpan :)

QuEeN Of 2 Heroes said...

da pandai memilih ye....pas ni leh le join aunty gi shopping...jom! :p