Saturday, August 29, 2009

♥♥♥NuR Qistina Olivia Zimmy♥♥♥

Dh lama x update blog Qis nie...x der citer...n3 kali ni pon just share pic Qis jer...So layan jer lah...


Time nie sehari sblm berposa..kiter nk order c cinonet nie pon sibuk gak nk amik order..


uiikkk mata tue beso nyer!!!Tgk tue nenen nk melekat jer kat mulut..mommy
nak mkn dia pon sibuk gak nak nyusu

Dh boleh dh duduk tanpa sokongan tgn...tp nk duduk sendiri x blh lg...


Ni gambo Qis ngan lampin bucuk nyer...lampin tu mesti ader..hehehe..bucuk.


eeeeee...siap gigit lg tu lampin bucuknyer....



Friday, August 21, 2009

"Selamat Menyambut Ramadhan"

Ramadhan datang lagi...slamat menyambut bulan ramadhan Al-Mubarak kepada semua...tahun nie merupakan tahun pertama menyambut bulan ini di sampaing c kenit kami...n tahun kedua aku menyambut bulan ini bersama suami tercinta...n merupakan tahun ke-3 bagi suamiku menyambutnya sebagai umat islam...moga tahun ini lebih baik dari tahun2 sebelumnyer...

pada semua smoga kedatangan ramadhan kali ini menambahkan taqwa kita kepadaNya...dan moga mendapat keberkatan daripadaNYA...AMIN!!



Monday, August 17, 2009

♥♥♥ HaPpY B'DaY ♥♥♥

Happy b'day to my mum yg ke 55 tahun...moga mak diberi kan kesihatan yang baik...di panjangkan umur n di murah kan rezeki... We love u so much...mmmmuuuuaaahhhhh!!!!






Friday, August 14, 2009

BlackOut!!!

Untuk beberapa jam semalam Qis tido dalam kepanasan...ntah ler malang apa smlm just blok ktorang jer yang blackout...kesian kat Qis tido pon asyik2 terjaga jer...ye lah...panas giler...
berpeluh abis dia semalam...mummy Qis ler yang jadi mrs kipas Qis smlm...sampai lenguh tangan mummy ni ....tapi takper ler...untuk buahati mummy...mummy sanggup buat apa jer...dalam gelap2 tu pon sempat gak amik gambar Qis dalam keadaan berpeluh...


Pic nie sebenarnya gelap tapi edit guna photoscape bagi terang skit gambar tu...cian berpeluh anak mummy...


Saturday, August 8, 2009

satu paksaan!!!

Tgk gmbar kat bawah nie...mmg melampau ler daddy nie...mentang2 la dah bagi peluang kat daddy ari tu amik gambar dgn Qis...skrg ni sampai nk paksa2 lak qis amik gambar lagi... Qis dah bowing arrr daddy...........





Sunday, August 2, 2009

qis and daddy...♥♥♥

Ni la aktiviti c qis ni klu time daddy dia cuti...awal pagi lagi dah ajak daddy dia jalan2 cari makan..huhuhu..time ni c qis baru jer bangun tido tak mandi pon lagi...tau2 jer tu daddy dia cuti... Bgn tido dah nangis nak jln...ni lah gambo c qis dgn muka nye yang baru bgn tu...kali ni mummy dia plak yang jd mamarazzi...so layan je lah gambar2 c qis n daddy dia ni...gambar kat bawah ni plak time ktorng jln2 kat bandar JB...mummy dia gak lah yang jadi mamarazzi...tak per lah...skali sakla bagi muka kat daddy lah...ye la..biasa daddy dia jer yang jadi paparazzi nie...kali ni bagi popular skit lah muka daddy tu...huhuuhhuh...



♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥