Saturday, July 18, 2009

demam lagi!!!


c qis nie dah baik dah tapi demam balik....batuk2...selesema...tido malam pon asyik2 terjaga jer...cerewet sesgt2 ni...semalam dah bawa p klinik...ada ok skit lah...malam dapat tido dah maybe minum ubat batuk n ubat selesma tu kan tu yang dia dapat tido tu...tapi tu lah asyik batuk2 jer...kesian sgt2 tengok dia tido...kejap2 dia batuk...

tapi biar pon dia demam dia nak gak bawa mummy dia ni jalan...sebenarnya c qis ni suka berjalan kuar rumah...maybe dia boring asyik duk kat rumah jer kan...lagi pun rasa sunyi kut..ye lah qis ngan mummy jer kat rumah ni if daddy dia p bekerja...rutin harian ktorg setiap petang mesti bawa c qis ni jalan-jalan sekitar bawah rumah nie...tempat yang dia paling suka kolam renang kat depan rumah ktorg...suka sgt2 tgk orang ramai berenang tu..siap nangis lagi tu nak masuk kolam...sabarlah nak tak cukup umur lagi hang tu...tunggulah umur hang tu setahun baru suh daddy ajar berenang...tgk lah gambar kat bawah nie...just dapat tengok dari jauh jer...tunggu sayang baiklah baru mummy bawa jalan2 kat bawah tu yer...



Sunday, July 12, 2009

Jari Oh Jari...EErrrmmm...Sedapnyer jari!!!



Errrmmm...tgk tak gambar kat atas tue...dah menjadi tabiat dia dari dulu lagi dah.. asal lepas jer nenen dari mulut tue...haa...benda alar tu ler yang dia akan sumbat kat mulut dia tue...sampai abis muka dia penuh ngan liur dia tue..hehehe..Jangan tak tau kekadang sampai lima skali jari masuk kat mulut tue...tgklah gambar kat bawah ni...hehehe...



Friday, July 10, 2009

Study Time










Time nie umur dia baru 5 bln...tapi dia dah pandai dah pegang buku...tengok lah aksi-aksi dia tue semasa belajar...Sampai tertido-tido jer...comel jer kan......Tapi dalam asyik belajar tu sempat lagi posing tue...hehehehhe....




Thursday, July 9, 2009

Cheers





Dear Mom and Dad.......to whom that i shared my joy and happiness. One day when i grown up i will make both of you proud..You know I am the rising Star...