Thursday, December 24, 2009

SeRiUs BaBy 2009 GiVeAwAy

banner2

Serius Baby 2009 GiveAway ini di anjur kan oleh mummy Rifqi bersempena B’day beliau yg ke-29… GiveAway ini akan berakhir before 31st December 2009…

Ok…Kepada semua mommies yg ada pic c comel anda bermuka serius jgn di simpan…jom sama2 memeriahkan contest ini….

Untuk keterangan lanjut mengenai contest ini sila lah terjah ke blog ibu rifqi zuhairi

Gambar-gambar yg di pertaruhkan adalah……

Nur Qist

Nur Qisti

NurQis

NurQisti

Nama : Nur Qistina Olivia Binti Zimmy

Tarikh Lahir : 08.01.2009

Umur : 11 Bln++



5 comments :

Riena @ MamaAneesa said...

Serius nyer muka dia...gud luck qistina....

lily azliyana @ mama zara said...

gud luck qis!! buat muka serius pon maintain cumei qis ni. tp auntie paling suka gmbar qis pakai tudung tuh..=D

.M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

slm..

amboi..rajinnnya Qis msk contest tp oklah Qis comel sure dpt punya..hihi:) aunty suka lah tgk muka Qis..cute sgt..reaction apa pun..Qis ttp maintain cute.. gud luck Qis..

mamalieyna said...

serius pun maintain cung lah! hikhik.. good luck qis cayang..

Arif susah nk jumpa pic muka seriusnye..hukhuk..nnti aa nk godek2.. ^_^

Rifqi Zuhairi said...

Dah jengah dah..tenkiu k...cute qistina ni...