Thursday, December 3, 2009

"SEINDAH BUTTERFLY" GIVEAWAY ( B )

SeindahButterflyGiveawayBaby

Contest lagik…contest kali ni yang di anjurkan oleh kak ecah sempena b’day beliau pada 1 nov lepas…contest “SEINDAH BUTTERFLY” GIVEAWAY KATEGORI B HAPPY BELATED B’DAY…

Contest ini akan tamat pada 06.12.2009…so masih ada masa lagi kepada sesiapa yang hendak menyertai contest ini sehingga ahad ini…segala syarat penyertaan sila lah klik ke link ni yer…

so gambar yang lily nak pertaruhkan adalah…..

nurqistinaolivia1

Nama : NUR QISTINA OLIVIA BINTI ZIMMY PETER

Umur : 10 bln ++ ….(08.12 = 11 bln)

Ini lah dia anak daraku buat masa ini yang lebih senang kami panggil Qis…Qis adalah anak kacukan sabah & sarawak…hehehehe…(skrg tinggal kat JB)…Qis mmg seorang anak yang sgt manja kat mummy nyer…kalau blh 24 jam sehari nak melekat jer kat mummy…mummy ilang jap kat depan mata dh mula lah nk meroyan… ;P…Pada umurnye 10 bln Qis dh mempunyai 4 btg gigi…2 btg kat bwh…tgk lah tu…jelaskan… dan 2 btg lagi kat atas…tapi kat gambar nie tak nampak lah…coz time ni Qis senyum sambil control Ayu gitu… :) ….Qis juga mempunyai sepasang mata yg Bolat…klu p mana2 pasti orang akan tgk dulu mata nyer dan pasti org akan bercakap “ BOLATNYER MATA”…cam dh jd trade mark qis dh… hehhehe…Sekarang ni Qis tgh belajar berdiri sendiri tp masih gak takut2…dan skrg ni smakin aktif memanjat sana memanjat sini…ok…itulah serba sedikit ttg anak dara ku nie…

hadiah untuk contest ini disponsor oleh CUDA….sila lah klik ke link tu yer jika hendak mengetahui apa yang ada kat blog tue…semua barang2 n pakaian yang di jual sgt cantik…kalau lah Qis ada peluang untuk menang… ;p … lily nk pilih ;

SL371382

SL373094

SL373098

OK lah smua...jom reramai kite menjoinkan diri dlm contest ini!!!


4 comments :

mamalieyna said...

ohh comelnye Qis!! good luck cayang! waa manyaknye contest&give away skrg ni kan, apsal ntah malas nk join nih! ^_^

:: butterfly :: said...

gudlak Qis ;)

lily azliyana @ mama zara said...

ayu sgt Qis dlm gmbar ni..suka3x..=D

gud luck qis yg cumei..!!

Ummu Ammar said...

memang bolat mata qis..tp comel sgt..good luck!