Monday, December 21, 2009

♥ MamaCygBaby GiveAway ♥


GiveAway yg dianjurkan oleh mamacygbaby yg bertajuk PAmerKAn KAsihSyg Anda Kepada Si Manja…

GiveAway ini akan berlangsung dari 15hb Dis – 31hb Dis 2009….so kepada semua mommies jom sama2 memeriahkan giveAway ini…untuk keterangan lanjut mengenai giveAway ini silalah terjah ke link MamaCygBaby ni yer…

So…kat bawah ni adalah gambar lily bersama c buah hati kami…

DSC02549

Kasih ibu sampai ke syurga!!! Sayangku…kehadiran mu menyinari kehidupan mommy & daddy…tiada kata yg dapat diluah betapa kami sgt2 menyayangimu…doa dan harapan mommy agar Qis menjadi anak yg soleha…menghormati org yg lebih tua darimu…menjadi anak yg bijak yg menjadi harapan kepada bangsa agama mahupun negara… kasih sayang kami membatasi segalanya…WE LOVE U SOOO MUCHHH!!!



4 comments :

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

gud luck ye..
muah muah jugek utk ur Qis..heehe

QuEeN Of 2 Heroes said...

so sweet... :)
yep! kasih ibu sampai ke syurga.....

lily azliyana @ mama zara said...

betul tuh..kasih ibu smpai ke syurga..tuhan jerk yang tau mcm mane kasihnye kite pd anak ni kan..nak pisah sekejap pon rase tak sanggup..=))..

nway, gud luck for both mummy n qis!!

MOneYFinDer said...

salam dah dapat sabun ke?singgah la lagi iblog mama..t.kasih sudi join..