Saturday, December 26, 2009

♥ Cuti2 di S'Pore ♥

Act...bukan lily yg bercuti..tp Adik lily (blog baru di bina...sudi2lah berkenalan ngan adik lily...hehehe..siap promosi lg tue...)yg bercuti2 di sana sempena cuti2 sekolah...hehehe..tp anak2 x dibawa....time ni adalah 7th ANNIVERSARY diorg...HAPPY ANNIVERSARY!!! semoga bahagia hingga ke akhir hayat...Lily x dpt join ngan diorg ke s'pore coz c Qis pasport dia x siap lg...huhuhu...so terpaksa lah lily kat rumah jer ngan Qis...my husbandlah yg jadik pemandu pelancong diorg..hehehe...

so...lily hanya dapat tgk pic diorg jer beraksi kat 'kepala singa'...jom layan...


My Sis & Her Husband..SEMOGA BAHAGIA KE AKHIR HAYAT!!!

♥♥♥ Loving Couple ♥♥♥



Serupa tp x sama...hikhik...jgn mare ;p

bergambar di tgh panas terik.... :D

'Pemandu pelancong' yg kehausan minum air singa..... :)

Tu je lah pic yg dpt lily upload yg lain tunggu my sis update kat blog dia...

********************************

kat bwh nie jenjalan sebelum my sis balik ke KL (jenjalan kat KL sblum blk sabah)....

Qis & Aunty...ramai org ckp adik lily ni spt kakak lily jer coz badan dia lebih besar dr lily.. :)

sayang anak mummy...mmmuuaaahhh!!!!

Qis yg berbaju ungu pemberian dr aunty...mekaceh Aunty..

kehausan...minum air masak jer...klu lily pam susu lily masuk kan dlm botol tue..Qis tak nk minum...tp air masak dia nk pulak...mcm2 pe'el... ;)




5 comments :

mamalieyna said...

tu la mcm kakaknyer je..hehe..oo blog 'my happy family' tue, blog ur sis la ek..herm..nnti kita jengok2 sana.. ^_^

alahai qis.. accam ajer muke..serius je :)..tkt arif nk nguratlah! hikhik..

eh tudung kita serupa la..hehe..belang2 ijau soldier.. ^_^

LiLy @ MumMyQiStInA said...

MAMALIEYNA ~ MMG MCM KAKAK JER..DIA AWAL KAWIN DR LILY...LANGKAH BENDUL...HIKHIK..ANAK PON DH DUA.. 4 & 7 THN...
BLOG 'MY HAPPY fAMILY' TU X DER DH...SALAH RIGESTER LAH...(MAKLUMLAH ORG YG MENGAJAR NI PON BARU) HEHEHE..SO BLOG BARU DIA 'MY SWEET FAMILY'..SO KENAL2 LAH... :)

TUDUNG SAMA ERKK?? X PERASAN PLAK...SO MAKNA NYER CITARASA KITA NI SAMALAH...HIKHIK... ;P

Yanti said...

mcm kenal jak gambar2 ni...

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

sempat lagi eh pomot adik.hehe

a'a la..dia nmpk cam akak pada lily..:-)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

yanti - Kenal ker??? buat2 x tau je lah yerkk... hikhik... Update lah blog mu tue!!!


IbuRafiq ~ lily ni tukang promot..hikhik...mmg smua org pon ckp dia mcm kakak...org x caya klu lily ckp lily ni kakak... Koz lily ni kecik jer... :)