Wednesday, December 9, 2009

CONTEST SI MANJA BERKACA MATA




Salam....

Wlu pon Qis x berapa sihat..sembelit Qis kembali menyerang...tp mommy ttp gak nk join kan Qis dlm contest ni...hehehe...dh gila contest dh mommy nie..biar pon x pernah menang... ;P... kiter join pon nk tambah kenalan di alam maya nie kan..so menang kalah adat pertandingan lah kan...
klu menang Alhamdulillah...x menang bukan rezeki Qis lah... hehehehe... ;)

Contest kali ini di anjurkan oleh Pn.Mishkah contest yg bertajuk " CONTEST SI MANJA BERKACA MATA "...

Closing date for this contest adalah pada 10 Disember 2009 11.59 mlm...so masih ada masa lg kepada mommies yg nk join dlm contest ini...Jika hendak mengetahui segala syarat penyertaan dan hadiah utk contest ini sila lah klik ke link ini yer...

So gambar yang lily nk pertaruhkan adalah....






Nama Anak Daraku : Nur Qistina Olivia Binti Zimmy
Umur : 11 Bln

Kebetulan plak time amik gambar ni Qis x menangis...ye lah dh di umpan dgn roti...dh ada tulis kat situ x leh makan tp Qis ttp maintain mamam...hehehehe...kat bwh ni sekadar gambar selingan jer Pn.penganjur... ;P



di paksa oleh mommy...hehehe...tgk lah tgn tue...cian jer Qis... ;P




5 comments :

mamalieyna said...

alahai kiut sungguh spek mata qis tu..tmbh kiut qish yg pakai..kiut bangat!!

alola..kena paksa ngn mommy eh, cian diee..smpe nangis2 tu.. ^_^

good luck cayang!!

lily azliyana @ mama zara said...

ekekkekeke..uniknye spek mata Qis..lain dr yg lain nih..gud luck cayang!!..=D

ps: siannya Qis masih tak sihat lagi ek. jgn takut2 makan ubat tau biar cot baik..=)

Intan said...

Mana beli spek ni sayang...cute je dia mengayakan nya.

Gud luck si comel bermata bulat...muah!

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

salam singgah
comel nya ur doter..
geram tgk
lawa spek
pinjam sat leh?
agagagga

ummumishkah said...

OK Sis.. sicomel anda contestant no 131.. GOOD LUCK