Wednesday, December 2, 2009

BERMASALAH!!!

Tension nie tau...Byk jer lah masalah kebelakangan nie...sampai blog nie pon dh terabai....
Masalah PC yg sejak dua menjak nie asyik on off jer...Tgh Lily taip N3 tetiba jer komp nie off...Automatic 5 minit on pastu dh off...N3 nie pon sebenarnyer dh tersimpan 3 hari...akhirnyer siap gak lah...Kekadang tgh Blogwalking n baca N3 korang...x abis baca lg dh mati pc nie..nk tinggalkan komen pon tak sempat...tu yg lily kuar masuk jer blog korang...nk kena format semula gak lah pc nie...tunggu my husband senang ntah lah bila..

Pc ni lebih kurang mcm Qis gak ler...kejap ok kejap lg x ok...Qis baru jer baik dr sakit mata...sebelum tue..Qis kena sembelit...nk hampir seminggu x buang air besar...klu nk buang pon muka dia sampai merah jer meneran tapi x kuar2 gak apa yg nk d buang tue..hinggakan bontot dia merah...Bawa Qis p hsptl...kena X-Ray...tp nasib baik gak lah x der apa2...doktor bg ubat yg bg masuk kat dubur utk cair kan najis tu...dh nk abis dh 3 botol baru blh kuar segala benda yg di peram selama seminggu tue...kecian kat anak mummy...dh 1 masalah selesai...Qis diserang plak sakit mata...aduiii...napa la anak mummy nie..tp nasib lah lily cepat titiskan air susu badan lily kat mata Qis...alhamdulillah 2hari dh ok...n nasib gak lah x berjangkit kat ktorng..


sekadar pic seligan... ;P

nurqistina1


14 comments :

mamalieyna said...

laa siannye qis..arif pun lalui tu..sembelit berkali2..mmg kesian, ms tu susu tak sesuai..skrg still skt mata..berjangkit kt mata sebelahnyer pulak..

herm..komptr kena format balik tu..baru ok kot..

wow bulatnya mata qis!! ^_^ comel!!

adda said...

kesiannyer. semoga qistina sentiasa sihat. aminn

QuEeN Of 2 Heroes said...

pc tu kena format tu...
semoga qistina sihat sentiasa...

adlinahusaini said...

seb bek ada susu ibu..kalu anak i kena sakit mata, kena le mintak derma sapa yg rela hati bg susu bdnnya :D

wina said...

ciannye qis

memang sedih tgk anak sembelit atau cirit birit kan?? sebab merah & melecet kt bawah tu huhu

alhamdulilah qis x pape :-)

Ummu Ammar said...

Salam kenal mummyqistina..

Pengalaman membesarkan anak mmg mencabar dan memerlukan kesabaran..mcm manalah mak2 kita jaga kita time kecik2 dulu ek?

Hrp semuanya ok dan qis membesar dgn sihat..

lily azliyana @ mama zara said...

Patut agak lama menyepi. Qis tak sihat rupenyer yerk..sian Qis..alhamdulillah dh baik kan..tinggal setel isu pc plak..=p

The Queen Of My Heart said...

MAMALIEYNA ~ MMG KESIAN KAN KLU TGK ANAK KITER MCM TUE...LILY HAIRAN GAK NAPA QIS LEH DPT SEMBELIT COZ QIS SUSU BADAN SEPENUHNYER...MAYBE GAK LAH DR SUSU LILY NIE..MAKLUMLAH LILY X MAKAN SAYUR... ;P

The Queen Of My Heart said...

ADDA ~ TERIMA KASIH AUNTY DI ATAS DOA MU... :)

The Queen Of My Heart said...

QUEEN OF 2 HEROES ~ A'AH...MMG NK KENA FORMAT GAK...TP KENA TUNGGU MY HUSBAND SENANG LAH...DIA LG ARIF TTG HAL NI...KLU LILY YG FORMAT...ADALAH NNT LILY DI FORMAT BALIK OLEH MY HUSBAND... HEHEHE... :)

The Queen Of My Heart said...

aDLIHUSAINI ~ TU LAH NASIB LAH QIS ADA SUSU BADAN YG MEMBANTU...KLU X...ERRRMMM ALAMATLAH SMPI SKRG MASIH LAGIK MERAH...

The Queen Of My Heart said...

WINA... A'AH...MMG KESIAN TGK DIA MENERAN SMPI MERAH MUKA TP X MAU GAK KUAR2 NAJIS NYER TUE...KEKDNG KLU QIS MENERAN LILY PON IKUT GAK QIS MENERAN SUPAYA QIS BERTAMBAH KUAT UTK MENERAN...HEHHHE... :D

The Queen Of My Heart said...

UMMU AMMAR ~ SALAM KENAL GAK UMMU AMMAR...THX SUDI KENAL NGAN KITER... :)

MMG BYK PENGALAMAN N KESABARAN NK BESAR KAN ANAK...BUKAN SUATU PEKARA YG MUDAH...BARU LAH KITA DPT RASA CAMANA IBU2 KITA DULU MEMBESARKAN KITER... :)

The Queen Of My Heart said...

MAMAZARA ~ TU LAH NK SETTEL KAN PROB PC NIE LAGIK..LILY CAM CHIPSMORE JER..KUAR MASUK...KEKADNG OK JER...KEKDNG 5 MINIT ON AUTOMATIC AKAN MATI LAGIK...TENSION JER... :)