Wednesday, November 11, 2009

♥♥ KeMbALI ♥♥

Salam...

Kembali bersiaran... :)

Balik dr srwk nie mcm2 yg berlaku...

Lily demam & selesma... My hubby kena ulser...n C qis Cerewet sgt2...

Lily pon hairan balik dr srwk nie perangai Qis menjadi-jadi...nk di dukung jer...letak jer dlm walker nangis...bg duduk kat lantai...nangis...bgn tido...nangis...nk tido...nangis...bg mkn pon nangis..kekdng pon lily ikut nangis... :(( ...dh ler lily pon x seberapa sihat...Qis lg buat perangai...sgt2 menguji kesabaran lily!!!

Mommies...Any petua nk hilang kan cengeng baby...???

***********************************************

Oh...ya...Alhamdulillah Qis terpilih dlm top 20 Online contest senyuman ceria...X sangka plak Qis leh terpilih...Jd Top 20 pon kira ok ler... :) ... Lily pon Tak tau gambar yg mana satu pilihan juri...



6 comments :

mamalieyna said...

welcome back! mane penyeri n3 nih! interframe sket dak tecik yg cengeng tuh..hikhik..
*hermm mmg menguji ler kalo gitu gayanye..taktau lak camne nk setle problm tu, mybe sbb btukar angin kot...jrg2 jln jauh..tnggu la tgk hari2 berikutnya, still cengeng lagi tak..kalo still..herm ambk air penawar la..mana tau berhasil! cadangan saje..
*Congrate..!! terpilih...hepi for u & her! ada tgk gk, gistina olivia in top 20! adiah confirm dpt dah..bestnyer.. :)
*hope cepat sihat sumenye..!

Intan said...

Kembali dah di :) Congrats ye coz qis terpilih in the top 20!!! Senyuman qis mmg comel, besar dan menawan ;)

Alahai ye ke dia tak sihat...takot balik dr tpt jauh2 nie. Ade yg "ikut" ke...maybe lily cuba pasang surah al-baqarah sekali setiap 3 hari. Insya'Allah bekesan coz surah tu Nabi kata benda2 halus tak masuk rumah kita for 3 days...cuba je mana tau kan. Masa dia nak tido tu, bacakan surah Qursi, 3 Qul, Al-Fatihah dan hembus satu badan sambil niat agar qis dilindungi dari gangguan.

Sabar ye lily, mmg tensen kan kalo anak jadi mcm nie...dgn kita skali leh nanes di buatnya.

.M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

slm..congrats coz terpilih..mmg tak slh qis dpt, senyuman yg menawan..hehe..

The Queen Of My Heart said...

mamalieyna ~ Mmg sgt menguji keadaan Qis skrg nih...lily dpt wat keja time Qis Tido jer...smpi skrng pon masih gak begitu...kat c nie lily x tau nk minta kat mana air penawar...lily skrg nie pon just amalkan doa2 apa yg patut jer dulu... :)

The Queen Of My Heart said...

INTAN ~ TQ...

Tulah lily pon takut gak benda halus ikut ngan Qis ni...ye lah kat sana ktorng slalu jln kat Sg....tp Qis suke jer...ha...balik sini baru ler wat perangai..Mak lily pon ada gak suruh wat yg cam intan bg nih...amalkan membaca ayat2 al quran nih..Alhamdulillah lily dh buat dan ada perubahan skit ler...tp Hari nih Qis kena serang demam n selesma plak...aduii...terjangkit dr lily lah nih.. :(

The Queen Of My Heart said...

MamaDanish ~ TQ :)