Monday, October 12, 2009

♥♥ MaNgSa BuLi CoNtEsT ♥♥

1st time nie lily mengjoin kan diri masuk contest...mudah-mudahan lah ada rezeki..hehehehe... Contest ini dianjurkan oleh mommy Qastalani...yang bertajuk "Mangsa Buli Contest".... Biasalah lily nie suka meronda2 kat blog kengkawan dan terbaca lak ttg contest nie...cam menarik jer contest nie...so why not lily mencubakan...lily pon teringat gak ada satu pic yg lily amik time daddy 'membuli' c anak nyer...so pic yg lily nk pertaruhkan adalah....






Nama c kecik nie...Nur Qistina Olivia Zimmy...
Umur masa pic nie di amik baru masuk 7Bln...

Alkisah mengenai gambar nie (cewah cam apa jer) time nie lily ngan daddy Qis tgh menjamu minuman petang sambil menonton movie...Qis nie pantang nampak orang makan terus jer lah tue nk join skali...klu x di bg haaa...cam nie lah...mulalah nk membuang air mata tue...tak padan ngan umur ...apa yg kitaorng nk makan tue jugalah yg dia nk...lily bg makan bubur tak nak...nk gak apa yg kitaorng makan...so c daddy pon apa lg...dia main sumbat jer lah roti tue kat mulut c anaknyer...hhaaaa...amik ko...nk sgt kan...kejam nyer ko daddy...how dare u!!!time tu lily nk marah kat daddy Qis pon ada gak...nk tergelak pon ada gak...

So kepada sesiapa yg berminat...marilah kita ramai2 memeriahkan contest ini...hadiah nya pon lumayan tau!!! Kpd sesiapa yg berminat dan nak mengetahui apa syarat2nyer...marilah klik2 ke link "MANGSA BULI CONTEST" ...

JOIN JGN TAK JOIN!!!!

Tarikh Tutup Penyertaan 19 October 2009 jam 9am...
So masih ada masa lagi...Jom lah Mommies...Mama2...ibu2...buli anak korang masuk contest ini!!!



12 comments :

QuEeN Of 2 Heroes said...

sian qistina....jd mangsa buli ayahnya ye...
good luck! ^_^

mamalieyna said...

waa ada can nak monang ni..nmpak sungguh terseksa qistina kena dera..huhu..sian.. :).
g.luck cayang! ada rezki leh monang!

u. Masyitah said...

alahai qistina,cam tencion je tengok
anyway,good luck

The Queen Of My Heart said...

To All ~ TQ yer wish for Qis...

Ummu Qaisara said...

ksian btl Qis...gelihati pun ade tp ksian..hehe

The Queen Of My Heart said...

UQ ~ tu lah lily nk marah ayah Qis pon tak jadik...gelihati gak tgk muka Qis tue...

adlinahusaini said...

ala tomeynyaaaaa dia ..bulat mata tu, bebai la tu..hihi gudluck ye sayang..

to ur mummy: meh kita exchange link :)

The Queen Of My Heart said...

Adlinahusaini ~ TQ yer auntie wish utk Qis...


Jom lah Xchange link...jap lg saya terjah blog awak... :)

lily azliyana @ mama zara said...

Hehe..comey n lawak jerk muka Qis kena buli. smpai hati daddy die sumbat roti sebesar2 alam dlm mulut Qis yerk..=p

Nway, gud luck for the contest!!

The Queen Of My Heart said...

MamaZara ~ Tu lah dh Qis nk sgt roti tue...so c ayahnyer pon sumbat jer...dh bg dia tetap nangis gak...nk minta suap plak...hehehehe...

TQ MamaZara For the wish!!!

karipapsayur said...

oeh, nasib x tercekik weyh! tq join contest!

The Queen Of My Heart said...

Karipapsayur ~ hehehe...bread tu just letak jer kt mulut dia...tp x bg mkn pon..kang tercekik...pdan lah muka mommy n daddy dia...ahaks.. :)

R u Welcome!!!