Saturday, October 31, 2009

JaLaN – JaLaN

Tak jalan ke mana pon… just bawa Qis p jln2 kat ct square jer… Qis ni klu daddy dia cuti…sajer jer tu buat2 nangis…nk bawa kuar…maybe boring seminggu duk umah so ayah dia cuti pandai lah wat hal… hehehe…so layan jer lah pic kat bwh nie…no idea nk tulis apa… ;p

qis n daddy

mata tu tak tau tgk sape???

mommy1

tgk…mata tue…apa je lah yg dia tgk tue…mommy n daddy dh pose tantek2…qis plak cam tue…pic ni mcm kat studio plak kan…hehhe..

qis3

klu nk bg Qis duduk dlm stroller dia tu mesti kena umpan roti klu tak…nangis jer tak nk duduk…nk di dukung jer….mana lah larat nk dukung!!!

qis4

Uiiikkk…jelinagn mata tue!!time nie qis tgh tgk budak cina tue main2 ngan dia…lawak lah budak cina tue..nk main ngan Qis sampai merayap dia kat bwh meja nk tgk Qis…hehehhe..

qis1

Tgk…nangis x nk duduk dlm stroller tue… :((

qis9



8 comments :

Ummu Qaisara said...

Qaisara kalo jln2 jgn harapla nk dok dlm stroller last ktorg tolak stroller kosong tuannye lg nk dukung..

MuMMy 2 Haqq said...

ni bawak Qis ke..bawak mummy nye jalan ni..

The Queen Of My Heart said...

UMMUQAISARA ~ TU LAH QIS PON SAMA...KEMAIN LAMA NK KENA PUJUK BARU DIA OK...KEKDNG PON KTORNG TOLAK STROLLER KOSONG JER...HEHEHE...

The Queen Of My Heart said...

MUMMY2HAQQ ~ HEHEHE...LILY LAH YG AJAR QIS TUE...SUH DIA SAJER2 WAT HAL KLU DADDY DIA CUTI... YE LAH BOSAN GAK DUK UMAH JER KAN...QIS PANDANG MUKE MUMMY...MUMMY PANDANG MUKE QIS..QIS BORING...MUMMY DIE LG LAH BORING...AHAKS... :D

aisyahumaira said...

owhh..samalah dn Qish, xnak duk dlm stroller..umpannye plastik or toys ..baba dia xnak umpan ngan any food =(

The Queen Of My Heart said...

aisyahumaira ~ Qis plak bg umpan ngan toys pon x jln...hehehe..nangis x hengat...bg roti baru dia diam...budak2 nie mcm perangai lah kan... :D

mamalieyna said...

bestnye qis dalan2 ee..tp nape taknak dok dlm stroller..best ape.. :)! sampai nangis2 taknak dok ee, mummynyer siapkan la umpan roti manyak2..leh la qis lama2 sket dlm stroller tu.. :p

The Queen Of My Heart said...

MAMALIEYNA ~ NTAH LER QIS NIE...CAM JAKUN JER X NK DUDUK DLM STROLLER TUE...HEHEHE..TU LAH...BEST APE DI SORONG2 LAGIK TUE...TGN DIE X LEH KOSONG...MESTI ADA ROTI...KLU X NANGIS LER...NANGIS BUKAN MAIN LG SORA DIER ...LILY YG JD MALU ORNG TGK...AHAKS... :((