Monday, October 12, 2009

♥♥ Baby In Gown Contest ♥♥



2nd time masuk contest nie...contest kali ni pula di anjurkan oleh mamaalieya ibu kepada Nuralieya adriana yg comel loteh tue...contest yang bertajuk..."BABY IN GOWN CONTEST"

Closing date for this contest adalah pada 28 october 2009 sempena b'day mamalieya....So masih ada masa lagi nie...jom ramai2 kita menjoinkan diri dlm contest nie...

So gambar yg dipertaruhkan adalah....



Baby Name : Nur Qistina Olivia Zimmy

D.O.B : 08 Jan 2009


So Kepada sesiapa yg berminat dan hendak mengetahui syarat2 penyertaan contest ini silalah terjah ke blog mamalieya ni yer!!!


16 comments :

lily azliyana @ mama zara said...

Hee..pasni mesti lagi ketagih nk join byk2 contest kan mummy Qis. kot2 ade rezki Qis nanti..=)

Nway, gud luck Qis. cantik bj gaun pinky tuh..hehe..

Ummu Qaisara said...

wah rajinnye lily masuk contest skang..uQ pun teringin gak nk masuk contest2 ni tp x berkesempatan lg ..coming soon kot..

mamalieyna said...

comei2..g.luck cayang!..huhu..en haidar tokleh join ler, contest khas tuk baby girls jela ni ee..

adlinahusaini said...

ala tomey nya pakai baju kembang :D aunty wish lot of lucks for u olivia..like ur name so much.

The Queen Of My Heart said...

MamaZara ~ yer mcm ketagih dh nie nak masuk contest jer... :)

TQ Wish for Qis...n Zara too...gud luck...

The Queen Of My Heart said...

UQ ~ kerajinan plak diri nie nk masuk contest...
Jom lah bg Qaisara join contest nie...lagi ramai lagi baguih..

JOIN JGN TAK JOIN!!!

The Queen Of My Heart said...

Mamalieyna ~ OK...TQ mamalieyna wish utk Qis...

Hehhehehe...a'ah...en.haidar x leh join arr... :)

The Queen Of My Heart said...

Adlinahusaini ~ TQ yer auntie wish me luck..

My dad pon suka panggil Olivia but my mum just kol me Qis... :)

Intan said...

Alooloo qis, lama tul aunty tak mai jenguk kan :) Makin chumel lah and makin suke senyum dia ye.

Gud luck kay sayang ;)

P/s: Amboiii daddy dia siap sumbat roti kat mulut qis kat contest buli tu ye...ekeke. Kesian tul kat qis :) Nie confirm kena "BULI"!

The Queen Of My Heart said...

INTAN(MUMMYARISSA) ~ YE LAH AUNTY...QIS PON WINDU GAK... :)

tq wish utk qis...

aunty bg masuk gak lah arissa contest nie n contest mangsa buli tue... :) Buli Arissa...ekekkee...

Naz-Segalanya disini said...

lily..agk2 rikazz lh join tak contest ni?ekeke

The Queen Of My Heart said...

Naz(MummyRikazz) ~ hahahhaha...aunty nie...No..no...no!!! Rikazz x leh join lah aunty...Hanya golongan mcm Qis jer...hehehhe... :)

miera said...

salam..kita dah terjah blog awak..kita nak klik save pic awak untuk senarai peserta baby in gown..xleh la..harap awak antar gmbar baby dlm email saya..iera_gurlz84@yahoo.com

The Queen Of My Heart said...

SALAM MMIERA....THX YER DH REVIEW...SAYA DH HANTAR PIC MY BABY AT UR EMAIL...

miera said...

sowei...xdapat pun email..leh antar len tak?

The Queen Of My Heart said...

miera ~ ok lily dh anta skali lg email...if tak dpt gak...lily will enable right click...

SORRY FOR INCONVENIENCE!!!