Monday, September 14, 2009

Tak Dapat Balik KG!!!

Raya tahun nie ktorng x dpt blk kg....uwwwaaaaa....soooo sad!!!! kg jauh la...kat sabah bah...Apsal ktorng x dpt blk??? antara sebabnyer.. my husband x dapat nk amik cuti pjng koz cuti tinggal skit jer(maklumlah mkn gaji)...just dapat cuti 3hari jer...time lily berpantang ari tu lily kat sabah so my husband dah amik cuti slama 1week... pastu time nak bawa ktorng balik sini ( JB ) my husband dah amik cuti lg 1week...takutla nanti asyik2 amik cuti nnt trus kena buang plak...huhuuhu..nayer tu...Insyaallah Awal bulan 11 ni pon ktorng nk cuti2 malaysia kat sarawak...nk bawa Qis jumpa nenek n atuk belah my husband...mertua lily x pernah tgk lg Qis tau..just dpt tgk gambo jer..cuti my husband pon dh approve dah..so terpaksalah ktrong berkorban x balik sabah raya tahun nie...Lg 1 alasan napa ktorng x dapat balik koz tiket flight mahal ler...huhuhu..biasala musim2 perayaan ni tiket melonjak naik harganyer...

Kiranyer tahun nie 1st time lily x beraya bersama family tersayang...dulu time blaja cuti skejap pon lily mesti balik gak sambut raya nie bersama family...kesian kat Qis dah ler tahun nie merupakan tahun pertama raya dia tp x dapat nk join ngan cousin dier yg ramai tu...X dapat ler nk kumpul duit raya yer sayang...heheheh... :) ...Kat Jb nie ada gak lah cousin belah my husband tp diorng non muslim...so nampaknyer mmg x meriah ler raya tahun nie...sedihnyerr!!!








2 comments :

Intan said...

Kesian nya dengar lily tak dpt blk kampung...at least bln 11 nie nak balik sana kan. Cuma kena sabar jap je dear.

Tapi mmg best kan kalo dpt balik raya nie coz mesti meriah sambutan qis di sana nanti!

Apa pon aunty suke sgt qis senyum lebar mcm tu...cute lah dia!

The Queen Of My Heart said...

Intan ~ Tu lah mummy arissa klu dpt blk kg lg meriah n best...Qis pon dpt gak lah berkumpul ngan cousin nyer yg ramai tu..1st time ni x dpt raya ngan family...tp apa leh buat lah husband keja swasta x leh nk amik cuti slalu...Sedih nie... :((