Sunday, August 2, 2009

qis and daddy...♥♥♥

Ni la aktiviti c qis ni klu time daddy dia cuti...awal pagi lagi dah ajak daddy dia jalan2 cari makan..huhuhu..time ni c qis baru jer bangun tido tak mandi pon lagi...tau2 jer tu daddy dia cuti... Bgn tido dah nangis nak jln...ni lah gambo c qis dgn muka nye yang baru bgn tu...kali ni mummy dia plak yang jd mamarazzi...so layan je lah gambar2 c qis n daddy dia ni...gambar kat bawah ni plak time ktorng jln2 kat bandar JB...mummy dia gak lah yang jadi mamarazzi...tak per lah...skali sakla bagi muka kat daddy lah...ye la..biasa daddy dia jer yang jadi paparazzi nie...kali ni bagi popular skit lah muka daddy tu...huhuuhhuh...



♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥


1 comment :

Intan said...

Cewahhh kali nie daddy qis lak yg enterprame ngan dak comel tu yeee...hi hi hi.