Saturday, August 29, 2009

♥♥♥NuR Qistina Olivia Zimmy♥♥♥

Dh lama x update blog Qis nie...x der citer...n3 kali ni pon just share pic Qis jer...So layan jer lah...


Time nie sehari sblm berposa..kiter nk order c cinonet nie pon sibuk gak nk amik order..


uiikkk mata tue beso nyer!!!Tgk tue nenen nk melekat jer kat mulut..mommy
nak mkn dia pon sibuk gak nak nyusu

Dh boleh dh duduk tanpa sokongan tgn...tp nk duduk sendiri x blh lg...


Ni gambo Qis ngan lampin bucuk nyer...lampin tu mesti ader..hehehe..bucuk.


eeeeee...siap gigit lg tu lampin bucuknyer....



6 comments :

adda said...

ee tiutnye budak tecit ni.. geram tgk

Intan said...

Takpe lily, leta gambar qis byk2 pon tak pe. Suke tengok gambor bb nie semua ;)

Ha ha...qis ada "kain lampin bucuk" ye sayang. Cute lah dia senyum...so sweet!

lily azliyana @ mama zara said...

hee..mmg geraaammmm sgt tgk mata qistina yg bulat n besyar tuh. soooo chomyell..!!

The Queen Of My Heart said...

to adda ~TQ :) ...syafi pon encem gak...

The Queen Of My Heart said...

to K.Intan ~ betul tu mommy arissa smua bb mmg comel kan....yer tu lampin bucuk mesti ader tu...bucuk dh tu...hehehehe

The Queen Of My Heart said...

to Mama Zara ~ yer mata dia tu dah jd trade mark dia kat kwsn umah nie...asal jln jer kat bawah umah ni mesti ader org tegur..."wah mata tue bolat" heehheh...zara pon comeyy gak... 1 kiss for zara...mmmmuuuaahhh....