Saturday, July 18, 2009

demam lagi!!!


c qis nie dah baik dah tapi demam balik....batuk2...selesema...tido malam pon asyik2 terjaga jer...cerewet sesgt2 ni...semalam dah bawa p klinik...ada ok skit lah...malam dapat tido dah maybe minum ubat batuk n ubat selesma tu kan tu yang dia dapat tido tu...tapi tu lah asyik batuk2 jer...kesian sgt2 tengok dia tido...kejap2 dia batuk...

tapi biar pon dia demam dia nak gak bawa mummy dia ni jalan...sebenarnya c qis ni suka berjalan kuar rumah...maybe dia boring asyik duk kat rumah jer kan...lagi pun rasa sunyi kut..ye lah qis ngan mummy jer kat rumah ni if daddy dia p bekerja...rutin harian ktorg setiap petang mesti bawa c qis ni jalan-jalan sekitar bawah rumah nie...tempat yang dia paling suka kolam renang kat depan rumah ktorg...suka sgt2 tgk orang ramai berenang tu..siap nangis lagi tu nak masuk kolam...sabarlah nak tak cukup umur lagi hang tu...tunggulah umur hang tu setahun baru suh daddy ajar berenang...tgk lah gambar kat bawah nie...just dapat tengok dari jauh jer...tunggu sayang baiklah baru mummy bawa jalan2 kat bawah tu yer...



3 comments :

Intan said...

Kesian kan tengok anak sakit nie...semoga qis lekas sembuh ye :) Nanti leh ajak mummy p swimming pool tu...

The Queen Of My Heart said...

tq mummyarissa...tak sabo lg nak p swimming pool tu :)

c a b b i e n a said...

siannya dmm
get well soon ye bb