Pages

Monday, July 21, 2014

Cerita Itu Ini || Salam Aidilfitri..

Assalamualaikum...


Cepatnye masa berlalu..pejam celik- pejam celik dah 23 Ramadahan dah hari ni.. Entri yang ketiga di bulan ramadhan..alahai mood semakin jauh melayang nak update blog ni...huhu.. Bila ada sedikit mood ni update lah jugak blog yang semakin menyepi ni... Update terus beberapa cerita dalan satu entri.. ^__^


Persiapan Raya.

Persiapan raya dah complete 100%.. tinggal nak raya jer ni..hehe... sebelum puasa tu lagi dah shopping sikit-sikit keperluan Qis dan sekarang dah lengkap semuanye..keperluan mak paknye pun dah settle..Alhamdulillah..

Shopping tudung Aidijuma..minggu lepas Aidijuma ada buat Sales..sempatlah grab beberapa helai sebagai buah tangan untuk adik beradik..


Iftar

16 Ramadhan.. iftar kat Seoul Garden..kalau dah seoul garden ni tentunye lah pilihan en.suami..takkan bosan & berbaloi dengan harga katanye..hehe..so kita layankan jer lah kehendak dia.. :)


Birthday Treat

Semalam B'day lily...Happy belated b'day to me..hehe..wish untuk diri sendiri...ngeeee.. :D ..B'day treat from hubby..makan-makan kat Secret Recipe sekali iftar lah ni.. awal-awal lily dah cakap nak makan kat secret recipe..kalau tak kat seoul garden lagi lah dia ajak makan..hehe...btw Thanx mr.hubby for b'day treat last nite & thanx for the b'day gift too..really Like it.. ^__^


Kad Raya..

Kad raya pertama yang diterima dari rakan blogger Shida.. Thanx Shida untuk kad raya ni..walaupun akak dah lama tak BW..tapi shida masih ingat lagi kat akak...really appreciate it..


Balik Kampung

<>
Hari ni Lily & Qis balik kampung @Tawau,Sabah...balik berdua jer dengan Qis..hubby plak pagi raya baru dapat balik..ni kes susah sangat nak dapat cuti since transfer kat S'pore ni...hubby dapat cuti pun 3 hari jer + offday dia 2 hari..so dapatlah cuti 5 hari..kali ni balik raya tak lama..raya ke 5 dah balik JB dah..huhu..takpe lah yang penting dapat jugak balik beraya dengan keluarga walaupun cuti tak lama...


Akhir sekali..Di kesempatan ini Lily sekeluarga ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri buat kawan-kawan blogger semua...mohon maaf andai ada terkasar bahasa..tersilap kata sepanjang perkenalan kita dia alam maya ini....Buat kawan-kawan yang akan balik ke kampung halaman..drive safely..semoga selamat sampai ke destinasi masing-masing..


Selamat Hari Raya Aidilfitri..
Mohon Maaf Zahir & Batin..






Wednesday, July 9, 2014

Cek Nuffnang & Churp-Churp.. TQ !

Assalamualaikum..


Alhamdulillah...walaupun sekarang ni blog dah semakin menyepi tapi syukur masih ada hasil dari berblog...
ni adalah cek yang ke-9 dari nuffnang..boleh lah untuk 'top up' raya kan..hehe.. :D ..
 2 cek sekali datang..cek kat bawah tu adalah hasil dari shared iklan churp-churp..

Cek dari Churp-churp..Dah lama join churp-churp ni..tapi dulu tak aktif mana...ni adalah cek
yang ke-3 dari churp-churp..jumlah yang terkumpul selama 7 bulan..last cashout tempohari adalah
 bulan oktober....jom kawan-kawan join churp-churp..nak sign up klik kat sini.. Thanx ya buat uols yang sudi klik2 iklan kita & sudi singgah blog Qis ni..sayang koranggg.. ^_^