Thursday, October 2, 2014

CPUV Nuffnang.

Assalamualaikum...


Lama tak jenguk Nuffnang since menyepi hari tu... Tak tahu pun Nuffnang ada bagi CPUV kat blog ni..
tiga hari lepas tergerak hati nak buka nuffnang...sekali tengok berderet CPUV nuffnang bagi...Alhamdulillah..walaupun tak banyak mana...sebab blog macam chipsmore..sekejap ada sekejap takde..hehe..tapi tetap bersyukur..sikit-sikit..lama-lama membuahkan hasil..hehe..dah boleh dah cashout nih...tapi nak kumpul dulu kot ni nak bagi beranak dulu CPUV tu..haha... Thanx Nuffang & uols yang sudi singgah blog Qis ni ya...love uols.. ^_^



~Sekian..Wassalam..~



Wednesday, October 1, 2014

Sambutan Hari Kemerdekaan

Assalamualaikum...


 
 Backdated Entry..29.08.2014 tempohari Tadika Qis ada buat sambutan Hari kemerdekaan...Budak yang sangat excited sebab 1st time sambut hari kemerdekaan bersama kawan-kawan & cikgu kat tadika... Pakai baju Raya tahun lepas jer..sebab baju raya tahun ni besar sikit...nasiblah baju raya tahun lepas ni masih muat lagi kat dia... :)

 1Malaysia...bersama Cikgu-cikgu & kawan-kawan Tadika... kat Tadika Qis ni mostly kawan-kawan dia berbangsa cina & india...yang berbangsa melayu hanya 5 orang jer...

 
Bersama guru kelas..Teacher Mala..

 
Bersama kawan karib..Anis namanye...tinggal berjiran jer ni.. :)

 comei-comei jer ni..gelak sampai tak nampak mata tu..hiks..
malu-malu lily amik gambar diorang.. :)

 
with Anis & fina... yang seorang ni paling besar dalam kelas..

Berbaris sebelum buat perarakan keliling kawasan sekolah... 


~Sekian..Wassalam..~